HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığından Finike ilçesine ziyaret

HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığından bir heyet, Finike ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde halkın sorunları dinlenerek çözüm odaklı istişarelerde bulunuldu.
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Finike İlçe Başkanı Faruk Akdeniz, Kumluca İlçe Başkanı Emin Gündüz ve beraberlerindeki heyet, ilk olarak Devlet Su İşleri (DSİ) Finike Şube Müdürü Mehmet Şen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, bölgenin su kaynakları, sulama altyapısı ve çiftçilerin yaşadığı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Heyet, daha sonra Finike Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Demirel’i ziyaret etti. Mahallelerin genel durumu, muhtarların talep ve önerileri üzerine karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Finike Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adem Durdemir’e ile yapılan görüşmede ise ilçe esnafının yaşadığı ekonomik sıkıntılar, yerel kalkınma imkanları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Program kapsamında portakal bahçesi işletmecileri ve çeşitli esnaflar da ziyaret edildi. Esnafla birebir görüşmeler gerçekleştiren heyet, vatandaşların ekonomik ve sosyal sorunlarını dinleyerek not aldı.
Ziyaretler kapsamında hasta ziyaretlerinde bulunan heyet, ayrıca vefat eden bir vatandaşın cenaze törenine katılarak yakınlarına taziyelerini iletti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, “Doğal ve tarihi zenginlikleriyle öne çıkan bir ilçemiz olan Finike’de halkımızla buluşmak, onların derdini dinlemek ve mevcut sorunlara dair çözüm önerilerimizi paylaşmak için sahada bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdik. Sorunlara dair notlarımızı aldık.” şeklinde konuştu.
Sorunlarla ilgili konuşan Durmaz, “Finike’de tarım alanlarına giden yolların yani kenar mahallelerden şehir merkezine kadar olan yolların da asfaltlanması lazımdır. Belediye hizmeti sadece kent merkezine değil kenar mahallelerde de yapmalıdır. İlçede yeni bir sanayi sitesine ihtiyaç vardır. Var olan sitenin yeri güzel ancak küçüktür. Güzel bir projeyle yeni bir sanayi sitenin yapılması tamirci esnafını memnun edecektir. Belediye toplumsal dayanışmayı artırmak için sosyal belediyecilik projelerine daha fazla yer vermelidir.” dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'nın silah bırakmasıyla Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını ilan etti, "Bu, bir pazarlığın değil, milletin ve devletin kararlılığının sonucudur. Artık terör değil kardeşlik konuşacak." dedi.
Halk günü programı kapsamında il binasında halkla bir araya gelen HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, halkın sesi olmak için azimle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Başka yolu yok! Düşmanlık tohumları bu topraklarda yeşermedi, yeşermeyecek." açıklamasını yaptı.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında süresiz nafaka uygulamasının sona ermesi gerektiğini söyledi.