HÜDA PAR'dan Antalya Eczacılar Odası'na ziyaret
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, Antalya Eczacılar Odası Başkanı Mustafa Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek eczacılık sektörünün sorunları ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu.
Gerçekleşen görüşmede, eczacıların mesleki sorunları, sağlık alanında karşılaşılan güncel meseleler ve sektörün beklentileri ele alındı. Ziyaret kapsamında, eczacıların talep ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı dosya, TBMM gündemine taşınması amacıyla HÜDA PAR Milletvekillerine ulaştırılmak üzere teslim alındı.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, sağlık sisteminin önemli bir parçası olan eczacıların yaşadığı sorunların çözümünün büyük önem taşıdığını belirterek, "Eczacılarımızın taleplerinin takipçisi olacağız. İlgili dosyayı gerekli mercilere ulaştırarak çözüm sürecine katkı sunmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
Durmaz, nazik ev sahiplikleri ve samimi misafirperverlikleri dolayısıyla Antalya Eczacılar Odası Başkanı Mustafa Çelebi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Moskova, Letonya ve diğer Baltık ülkelerinin Ukrayna İHA’larına hava sahasını açtığını iddia etti. Baltık ülkeleri ise suçlamaları kesin bir dille reddetti.
Trump, İran İslam İnkılabı Rehberi Ali Hamaney için düzenlenen devlet töreni nedeniyle Tahran yönetimine bir hafta izin verdiklerini söyledi.
Diyarbakır-Mardin yolu Çarıklı Mahallesi'nde kapatılan kavşağın yeniden açılması talebinde bulunan çevre sakinleri; söz konusu uygulamanın hem araç hem de yaya trafiği açısından ciddi risk ve sıkıntılara sebebiyet verdiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu.