Hür Gençlik vatandaşları işgalci siyonist ürünlerini boykot etmeye çağırdı

HÜDA PAR Gençlik Kolları (Hür Gençlik) Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Diyarbakır'ın 4 merkez ilçesinde eş zamanlı olarak farkındalık çalışması yapıldı.
Hür Gençlik Diyarbakır tarafından düzenlenen çalışmada gençler, işgalci siyonistlerin ürünlerine karşı boykot çağrısında bulundu.
Gençler ve çocuklar, Gazzeli mazlum çocukları anımsatan yaralı-sargılı bir şekilde, vatandaşlara bilgi broşürleri dağıtarak kampanyanın farkındalığını artırmaya çalıştı.
İşgalci siyonistlerin ürünlerine yönelik boykotu genişletmek ve Filistin'deki zor durumda olan çocuklara destek olmak amacıyla harekete geçen Hür Gençlik Diyarbakır, Gazzeli çocukların yaşadığı zorluklara da dikkat çekti.
Kentin merkez ilçelerinde bulunan AVM'lerin önü ve işlek caddelerde gerçekleştirilen çalışma, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Diyarbakır Hür Gençlik, bu tür etkinliklerle toplumda Filistin meselesine dikkat çekmeyi ve işgalci siynistlerin ürünlerine yönelik bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturmayı hedefliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin Seattle kentinde düzenlenen bir yapay zekâ konferansında Microsoft yöneticileri, Gazze'deki soykırıma destek verdikleri gerekçesiyle aktivistlerin sert protestosuna maruz kaldı. Eylemciler, şirketin siyonist rejimle yaptığı iş birliklerini teşhir etti.
Siyonist rejim, ABD'nin sınırsız siyasi ve askeri desteğiyle Gazze Şeridi'nde yürüttüğü soykırım savaşının 623. gününe girerken, hava ve kara saldırılarını yoğunlaştırdı. Açlıkla mücadele eden, yerinden edilmiş ve kuşatma altındaki milyonlarca Filistinliye yönelik saldırılar, uluslararası toplumun sessizliği ve acizliği gölgesinde devam ediyor.
Siyonist işgalciler, bu sabah erken saatlerde Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil vilayetine geniş çaplı baskın düzenleyerek en az 30 Filistinliyi esir aldı. Baskınlarda birçok ev arandı, evlerin içi dağıtıldı, bazı Filistinliler darp edildi.
İşgal altındaki Negev bölgesindeki Tel el-Sebaa (Tel es-Sabi) köyünde bu sabah erken saatlerde meydana gelen silahlı saldırıda 18 ve 20 yaşlarındaki iki kız kardeş katledildi.