IHO EBRAR Çad'da yardım çalışmalarına devam ediyor

2022 Ramazan çalışmaları kapsamında Çad'da yardım çalışmalarına devam eden IHO EBRAR, bu kapsamda onlarca aileye "Süt Keçisi" hediye ederken çok sayıda aileye de nakdi yardım ulaştırdı. Kuruluş ayrıca yüzlerce kişiye iftar verdi.
Ramazan çalışmaları kapsamında Çad'da yarım faaliyetlerini sürdüren IHO EBRAR, önceki günlerde başkent Encemine'de gıda yardımı ve iftar organizasyonu düzenledi. Baguriumi bölgesinde yüzlerce aileye gıda kolisi ve kurban eti dağıtımı gerçekleştiren IHO EBRAR, binden fazla kişiye iftar vererek çok sayıda öğrenciye de Kur'an-ı Kerim hediye etti.
Bölgede sürdürdüğü yardım çalışmaları kapsamından her gün 600 kişiye iftar vermeye devam eden kuruluş, onlarca aileye "Süt Keçisi" dağıtıp yetim ve ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım ulaştırdı.
Yaptıkları yardım çalışmaları hakkında konuşan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR Yönetim Kurulu üyesi Yunus Yıldırım, "Ramazan 2022 çalışmaları kapsamında mağdur coğrafyalardan olan Çad'da hayırseverlerimizin desteğiyle projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Hayırseverlerin bağışladığı nakit yardımları yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdık. İhtiyaç sahiplerinin bütçelerine düzenli katkı sağlamak amacıyla başlattığımız 'Süt Keçisi' projesi kapsamında onlarca aileye de süt keçisi verdik. Her gün olduğu gibi bu akşam da 600 civarında kişinin katıldığı bir iftar verdik. Buradaki yetim, fakir ve ihtiyaç sahihi kardeşlerimiz adına hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Son semer, son usta, son hatıra… Bursa'da 3 kuşaktır semer üreten ailenin son temsilcisi Kemal Yorutgan, 80 yılı geride bıraktığı mesleğine veda etti.
Malatya'nın Darende ilçesinde doğaya yerleştirilen fotokapana kızıl tilki yakalandı.
1980 yılında Almanya’da doğan ve çocukluk yıllarını İstanbul’da geçiren Hatice Öztürk, taşındığı Bursa'da içindeki çini sevgisini yeniden keşfetti. Osmanlı’dan günümüze uzanan bu köklü sanatla geçmişle günümüz arasında güçlü bir bağ kurduğunu ifade eden Öztürk, çini sanatının sadece estetik bir uğraş değil, kültürel bir miras olduğunu belirtti.
Batman'da inşaat ustaları, zorlu çalışma koşullarına rağmen mesleklerinden vazgeçmiyor. Ustalar, yazın kavurucu sıcağına karşı direnerek geçimlerini sağlıyor.