Küçük çocuk 4 aylık burs parasını Gazze için bağışladı

Batman'da 11 yaşındaki Muhammed İshak Adin, kazandığı 4 aylık burs parasını, siyonist işgal rejiminin soykırım ve katliamlar uyguladığı Gazze'ye ulaştırmak üzere Umut Kervanına bağışladı.
Biriktirdiği burs parasını Gazze'deki mazlum çocuklara bağışlayarak örnek bir davranışta bulunan Adin, Gazze'deki zulmün bir an önce son bulmasını istedi.
Muhammed İshak Adin
5'inci sınıf öğrencisi olan Adin, "Bursluluk sınavını kazandım ve 4 aylık paramı Filistin'e gönderilmesi için Umut Kervanına getirdim. Allah'tan dileğim Filistin'deki zulmün bir an önce bitmesidir.
Siyonistler kaybeder ve Müslümanlar zafer kazanır inşallah. Umut Kervanına bağışladığım paranın inşallah Filistin'e ulaşmasını istiyorum." dedi.
Muhammed Şakir Adin
Gazze'ye burs parasını bağışlayan oğluyla gurur duyduğunu söyleyen baba Muhammed Şakir Adin, "Çocuğum bursluluk sınavını kazanmadan önce zulüm altında olan Filistinli kardeşlerini düşünürdü ve her seferinde 'kendi gelirim olsaydı Filistinli kardeşlerime ve çocuklara yardım ederdim' diyordu. Bursluluk sınavını kazandıktan sonra 4 aylık bursluluk parasını onlara göndereceğini söyledi. Bir baba olarak çocuğumun bu kararı bizleri çok duygulandırdı ve mutlu etti. Hem kendisini hem de öğretmenlerini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
80 yaşındaki soba ustası Fereç Güre, yarım asırlık mesleğini sürdürmekte kararlı olsa da doğal gazın yaygınlaşmasıyla işlerin neredeyse durma noktasına geldiğini söylüyor.
Batman'da Umut Kervanı tarafından yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere destek amacıyla düzenlenen kermes vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Diyarbakır Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunda Gazzeli Müslümanlara destek olabilmek amacıyla okul bahçesinde kermes düzenlendi.
Havaların yavaş yavaş soğumaya başlamasıyla birlikte vatandaşlar kış hazırlıklarına yöneldi. Ancak bu yıl odun fiyatlarındaki ciddi artış hem satıcıyı hem de alıcıyı zor durumda bıraktı.