Nemrut Kalderası'nda ayının saldırı girişimi cep telefonu kamerasına yansıdı

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Nemrut Kalderası'nda bir ayının araçtakilere saldırı girişimi cep telefonun kamerasına takıldı.
Batmanlı Hüseyin Güzel, ailesiyle birlikte ziyarete gittiği Nemrut Kalderası'nda ayı saldırısına maruz kaldı.
Yaşadıklarını İLKHA muhabirine anlatan Güzel, Nemrut Krater Gölü'nü ziyaret ettikten sonra yolda yavru ayılarla karşılaştıklarını söyledi.
Yavru ayının, araçlarını takip ettiğini ifade eden Güzel, beklenmedik bir anda ayının saldırıya geçtiğini belirtti. Ayının, arka camdan kafasını çıkaran oğluna doğru yöneldiğini ve oğlunu da ani bir refleksle aracın içerisini girdiğini anlatan Güzel, yaşanan korku dolu anlarda herhangi bir yaralanmanın olmadığını kaydetti.
Olay karşısında bir anlık şok yaşadıklarını söyleyen Güzel, yaşanan bu durumun kendilerine ders olduğunu belirterek, bölgeyi ziyaret edecekleri de daha dikkatli olmaları hususunda uyardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, köy evlerinin tamamlanmasıyla birlikte, bölgenin sadece konut güvenliği açısından değil, turizm ve kültürel değerler açısından da yeniden canlanacağını ifade etti.
Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Salkım (Hıyam) köyünde ikamet eden 101 yaşındaki Ayşe Uğur, bu yaşına kadar hep doğal ürünlerle beslendiğini kaydetti.
HÜDA PAR Gençlik Kolları, sosyal medyada viral olan Gazze için denize bakliyat dolu şişe bırakma kampanyasına Mersin'de Akdeniz sahilinden katılım gösterdi.