7 Ekim'den bu yana 49 gazeteci hayatını kaybetti
İşgal rejiminin havadan, karadan ve denizden yaptığı saldırılarda, Filistinli gazeteci Muhammed Ebu Hasira ailesinden ve yakınlarından 48 kişiyle birlikte şehid oldu.
Filistinli gazeteci Muhammed Ebu Hasira ailesinden ve yakınlarından 48 kişiyle birlikte bugün yerleşim yerlerinin bombalanması sonucu şehid oldu.
Muhammed Ebu Hasira’nın şehid olmasıyla birlikte hayatlarını kaybeden gazetecilerin sayısı 49’a yükseldi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Moldova Enerji Bakanı Dorin Junghietu, "Ucuz gaz dönemi bitti" derken, bakanlığın internet sitesinde vatandaşların "yoğun saatlerde elektrik kullanmamasını" öneren bir çağrı metni yayınlandı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın arabuluculuğunda Ruanda ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti arasında barış anlaşması imzalandı.
İran’ın Hürmüz Boğazı'nda Nazaat Adaları bölgesinde iki gün sürecek deniz tatbikatı başlattığı bildirildi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Karadeniz’de uluslararası sularda iki gemiye düzenlenen saldırıyı “terör eylemi” olarak nitelendirerek, Ukrayna’nın bölgedeki güvenliği hedef alarak krizi derinleştirdiğini söyledi ve “Bunun bir bedeli olacak” ifadeleriyle Moskova’nın karşılık vermeye hazırlandığını bildirdi.