ABD'de doğalgaz patlamaları: Bir ölü 10 yaralı
ABD'nin Massachusetts eyaletindeki Boston kentinde doğalgaz patlamaları nedeniyle çok sayıda evde yangın çıktı, en az bir kişi hayatını kaybetti.
ABD'nin Massachusetts eyaleti Boston kenti yakınındaki üç yerleşim yerinde bir doğalgaz borusundan kaynaklanan patlamalar meydana geldi. Çok sayıda evde yangına neden olan patlamalarda bir kişi hayatını kaybetti, en az 10 kişi yaralandı. Yüzlerce kişi de evlerini boşalttı
İtfaiyeciler, Boston’a 40 kilometre mesafedeki Lawrence, Andover ve Kuzey Landover bölgelerindeki yangınları söndürebilmek için yoğun uğraş verdi. Bölgeye elektrik ve doğalgaz akışı kesildi.
Bölgede okullar tatil edilirken, bazı okul binaları evlerini boşaltmak zorunda kalanlar için sığınma yeri olarak kullanılıyor.
Yetkililer, patlamalara bir ana gaz borusundaki aşırı basıncın neden olmuş olabileceğinden şüphe ediyor. Lawrence, Andover ve Kuzey Andover'de 146 binden fazla kişinin yaşadığı ifade ediliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara’dan Trablus’a gitmek üzere havalanan ve Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Muhammed Ali Ahmed Al-Haddad’ın da bulunduğu özel jet, Haymana’da düştü.
Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rus ordusunun sayısal üstünlük ve sürekli baskısı nedeniyle Donetsk bölgesindeki Siversk kentinden geri çekilme kararı aldıklarını duyurdu.
Libya Başbakanı Dibeybe, Libya’ya dönüş sırasında Ankara’da düşen uçakta bulunan Genelkurmay Başkanı Al-Haddad ve beraberindekilerin hayatını kaybettiğini açıkladı.
ABD Başkanı Trump’ın Venezuela petrol tankerlerine yönelik ilan ettiği "tam abluka" kararına Venezuela parlamentosundan sert bir karşılık geldi.