Almanya'da silahlı saldırı: 2 ölü

Almanya'nın Bad Nauheim kasabasında meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.
Hessen eyaletine bağlı Bad Nauheim kasabasında, Frankfurt’un kuzeyinde bulunan bir konutun önünde 2 kişi öldürüldü.
Giessen İl Emniyet Müdürlüğü, cesetlerin silahlı saldırı sonucu öldürüldüğünü bildirdi.
Olayın bildirilmesinin ardından polis, Deutergraben Caddesi yakınlarında, USA-Wellenbad bölgesinde geniş çaplı bir güvenlik önlemi aldı.
Giessen İl Emniyet Müdürlüğü, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için büyük çaplı bir operasyon başlatıldığını duyurdu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yemen Ensarullah'a bağlı hükümetteki Dışişleri Bakanı Cemal Amir, ABD'nin Yemen'de kara harekatına hazırlandığını belirterek, böyle bir hareketin "durumu tamamen istikrarsızlaştırma tehlikesi taşıdığı" uyarısı yaptı.
Nijerya'nın orta kesimindeki Benue Eyaleti’nde silahlı çobanlar tarafından düzenlendiği belirtilen saldırılarda 56 kişi hayatını kaybetti.
UNICEF, Gazze’de çocuk hastanelerinin yetersiz donanımla zor koşullarda çalıştığını belirterek, Gazze’de çocukların yaşadığı insani krize dikkat çekti.