Dışişleri Bakanı Fidan, Sırbistan Dışişleri Bakanı Curiç ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Sırbistan Dışişleri Bakanı Marko Curiç ile Belgrad'da bir araya geldi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Sırbistan temasları kapsamında mevkidaşı Marko Curiç ile bir araya geldi.
Belgrad’taki görüşmede, Türkiye-Sırbistan ilişkileri ile ekonomik ve diplomatik iş birliği gündemde. Hakan Fidan ve Sırbistan Dışişleri Bakanı'nın gündeminde, Balkanlar'da barış ve istikrarın korunması ile Türkiye'nin meseleye yaklaşımı görüşüldü.
Bosna-Hersek’teki gelişmeler de ele alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüşen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, görüşmenin anlamlı geçtiğini bekleyerek, "Anlaşma sağlanırsa ateşkes mümkün. İki tarafa da uyacak tavizler verilmeli." dedi.
DSÖ Genel Direktörü Tedros, işgal rejiminin saldırısı altındaki Gazze’de artan kıtlık tehlikesine dikkat çekerek, Gazze’deki 2 milyon Filistinlinin açlıktan öldüğünü belirtti.
Portekiz'de erken genel seçimin galibi oyların yüzde 32,7’sini alan Demokratik İttifak (AD) oldu.
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, işgalci siyonist rejimin Gazze'deki saldırıların sürdürdüğü sürece Eurovision Şarkı Yarışması'ndan men edilmesi çağrısında bulundu.