Elon Musk, işgal rejimi ziyareti sonrası nasıl bir karar alacak?

Sahibi olduğu sosyal medya platformu X'te anti-semitizmi yayma eleştirilerinin odağı olan Elon Musk, siyonist rejimi ziyaret etti.
İşgal altındaki TelAviv'e gelen Musk, burada işgalci Netanyahu ve Herzog ile görüştü. Görüşmenin ana maddesini ise Gazze'ye sağlanan internet erişimi.
İşgal rejiminin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birlikte 7 Ekim'de HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın operasyon yaptığı yerlerden biri olan Kfar Aza kibbutzunu gezen Musk, daha sonra sözde Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile de görüştü.
Ziyaret sonrası işgal rejimi tarafından yapılan açıklamada, Musk'un sahip olduğu uydu interneti hizmeti Starlink'in kendi onayları haricinde Gazze'ye internet sağlamayacağı konusunda anlaşmaya varıldıklarını duyuruldu.
Tesla ve Space X şirketlerinin de sahibi milyarder iş insanı Musk'ın Herzog ile görüşmesinde, sarf ettiği sözler kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.
Dünya kamuoyu, Musk'ın işgal rejimi ziyaretinin ardından uydu üzerinden Gazze'ye internet hizmeti sunup sunmayacağı konusunda atacağı adımı merak ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.
Rusya'da Kuzey Kafkasya'daki İnguşetya Cumhuriyetinde maddi sıkıntılar nedeniyle sattığı atın, bir yıl sonra kendisine geri döndüğünü gören Müslüman adam, bu vefaya karşılık atı geri satın aldı.