Gazze'de 4 gazeteci şehit edildi

İşgal rejiminin 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehit gazeteci sayısı 130'a yükseldi.
Gazze'deki hükümetin medya ofisi, Kur'an-ı Kerim Radyosu müdürü Zeyd Ebu Zayed, yerel Kenan Haber Ajansı gazetecisi Yaser Memduuh ve Sahel Medya Ajansı gazetecileri Muhammed Raslan Şenyura ve Mahmud Muştaha adlı gazetecilerin şehit olduğunu duyurdu.
Ofis, böylece 7 Ekim'den bu yana işgal tarafından katledilen gazetecilerin sayısının 130'a çıktığını aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin Hawaii adasındaki Kilauea Yanardağı, yeniden lav püskürttü.
İran'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Ukrayna ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler ve olası riskleri göz önünde bulundurduğumuzda 3. Dünya Savaşı ihtimali ihtimali artıyor. Bundan ötürü endişe duyuyorum." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı kabul etti.