Gazze'de son 24 saatte 25 şehit hastanelere ulaştı

İşgalcilerin Gazze'ye yönelik saldırılarında son 24 saatte 25 şehit ve 35 yaralı hastanelere ulaştı.
Filistin Sağlık Bakanlığı, işgalci rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sonucunda son 24 saatte 16'sı enkaz altında çıkarılan olmak üzere 25 şehidin ve 35 yaralının hastanelere ulaştığını duyurdu.
Bakanlık, yaptığı açıklamada, işgal kuvvetlerinin elinde bulunan ve şehit sayısına eklenmeyen 45 kimliği belirsiz cenazenin kendilerine ulaştığını doğruladı.
Böylece işgal saldırıları sonucu 7 Ekim 2023'ten bu yana şehit olanlarının sayısının 67 bin 938'e, yaralıların sayısının ise 170 bin 169'a yükseldiği bildirildi.
Çok sayıda mağdurun halen enkaz altında ve sokakta bulunduğu, ambulans ve sivil savunma ekiplerinin şu anda onlara ulaşamadığı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
El Fetih liderlerinden Mervan Bergusi'nin, işgal zindanlarında uğradığı darp sonucu kaburgalarında kırıklar meydana geldi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’den Çin’e su ürünleri ve badem ihracatına ilişkin üç önemli protokole imza attıklarını bildirdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, çalışma ziyareti için Moskova'da bulunan Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed el Şara'yı karşıladı.
Kassam Tugayları, geçtiğimiz ay Refah şehrinde yaptıkları bir operasyonda işgal askerlerini öldürüp yaraladıklarını duyurdu.