Gazzeliler: Yüce Allah’a yemin ederiz ki burada kalacağız

Siyonist işgal rejiminin, "Bölgeyi terk edin " tehdidine karşı Gazzeliler, "Yüce Allah’a yemin ederiz ki biz burada kalacağız. Vatanımızı ve toprağımızı koruyacağız." diye tehdide karşı çıktılar.
İzzeddin el-Kassam Tugayları karşısında hezimete uğrayan ve birçok karakolunu kaybeden işgal rejimi, bunun intikamını sivillerin üzerine bomba yağdırarak almaya çalışıyor.
İşgal rejimi, Gazze halkını bölgedeki insanları yerlerinden etmek için yeni bir saldırıya hazırlanıyor. Şehirde katliamlarına devam eden ve ‘Bölgeyi terk edin’ tehdidinde bulunan işgal rejimi, "Gazze şehri askeri operasyonların yürütüldüğü bir bölge. Önümüzdeki günlerde önemli operasyonlar yapılacak. İkinci bir duyuruya kadar bölge sakinleri Gazze'ye dönemeyecek.” açıklamasını yaptı.
Kara operasyonu düzenleyeceğini duyuran işgal rejimine Gazze halkından rest geldi. Hiçbir yere gitmeyeceklerini belirten Gazzeliler, "Yüce Allah’a yemin ederiz ki biz burada kalacağız. Vatanımızı ve toprağımızı koruyacağız. Çıkarsak da sadece cennete gideriz. Bu dediklerimize Allah şahit olsun. Kudüs’e milyonlarca şehit feda olsun.” ifadelerinde bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), mart ayında siyonist rejimin ateşkesi bozmasından bu yana Gazze'de 737 binden fazla kişinin yerinden edildiğini açıkladı.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.