Hindistan'da yangın: 15 ölü
Hindistan'da bir binada çıkan yangında 15 kişi hayatını kaybetti. Yangında yaşanan can pazarı kameralara yansıdı.
Hindistan'da bir AVM'de çıkan ve 15 kişinin hayatını kaybettiği yangında yaşanan can pazarı amatör kameralara yansıdı.
Yangın, Hindistan'ın Surat şehrinde bulunan Takshila Kompleksi'ndeki eğitim merkezinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın 3'üncü ve 4'üncü katları sardı.
Yangının ardından olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken çoğunluğu öğrenci olan bazı kişiler kendi imkanları ile yanmaktan kurtulmaya çalıştı. O anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.
Görüntülerde öğrenci oldukları öğrenilen bazı kişilerin yanmamak için aşağıya atladığı, bazılarının ise takati kalmayınca düştükleri görülüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mısır ile Lübnan, elektrik üretimi için Lübnan'ın ihtiyaç duyduğu doğal gazın teminine yönelik mutabakat zaptı imzaladı.
Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesindeki Dibrova yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini açıkladı.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, savaşı bitirmek adına hazırlanan barış planının mevcut haliyle Kiev'e 15 yıllık güvenlik garantileri sunduğunu, kendi isteklerinin bu süreyi 50 yıla yaymak olduğunu belirtti.
ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in telefon görüşmesi gerçekleştirdi.