Hizbullah, siyonistlere ait İHA’yı düşürdü

Hizbullah, işgalcilere ait Hermes 900 insansız hava aracının düşürüldüğünü duyurdu.
Hizbullah, siyonist işgal rejiminin Filistin ve Lübnan'a yönelik saldırılarına, misilleme operasyonlarıyla karşılık veriyor.
Hizbullah’tan yapılan açıklamada, işgal rejimi sözde ordusuna ait Hermes 900 tipi insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğü belirtildi.
Açıklamada, siyonistlerin işgal ettiği Lübnan sınırına yakın askeri bölgelerin yanı sıra Hayfa kentine yönelik füze operasyonlarının da sürdürdüğü ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Madagaskar'da hükümet karşıtı protestoların ardından yönetime el koyan Albay Michael Randrianirina, geçiş dönemi cumhurbaşkanı olarak yemin etti.
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı, aralık ayından bu yana 35'inci kez patlayarak, lav püskürttü.
Romanya'nın başkenti Bükreş bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi, uluslararası toplumun çifte standart uyguladığını belirterek, yaklaşık 10 bin Filistinlinin hâlâ enkaz altında bulunduğunu ve kurtarma çalışmalarına yeterli desteğin verilmediğini açıkladı.