İki işgalci katliam için yeniden görüştü

İşgalci ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ile işgal rejiminin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kudüs'te bir araya geldiler.
7 Ekim'de başlayan "Aksa Tufanı" operasyonundan bu yana 3 kez işgal rejimini ziyaret eden Bliken, verilen ara ateşkesin ardından yeniden işgal altındaki topraklara gitti.
Daha önce yaptığı ziyarette "Buraya bir Yahudi olarak geldim" sözleriyle dünya kamuoyunun tepkisini çeken Bliken, yaptığı her ziyaretinin ardından işgal rejimi tarafından Gazze'de büyük katliamlar gerçekleştirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, Karayip açıklarında Venezuela'ya ait balıkçı tipi bir tekneye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, 3 Venezuelalı hayatını kaybetti.
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde yer alan Eifel bölgesinde, küçük uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik aç bırakma politikası sonucu çocuk ölümleri yaşanırken, Nasır Hastanesi'nde yetersiz beslenme nedeniyle tedavi altına alınan bebek ve çocuk sayısında artış yaşanıyor.
Meksika'nın güneybatısındaki Yucatan eyaletinde minibüs ile tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.