Irak Direniş Cephesi işgal altındaki toprakları vurdu

Irak Direniş Cephesi, insansız hava aracıyla (İHA) işgal altındaki toprakların kuzeyinde önemli bir noktaya operasyon düzenlediklerini bildirdi.
Direniş Cephesinden yapılan açıklamada, "Filistin ve Lübnan halkına destek vermek ve aralarında çocuklar, kadınlar ve yaşlıların da bulunduğu sivillere yönelik katliamlara yanıt olarak işgalcilere yönelik operasyonların sürdüğü" belirtildi.
Açıklamada, "Direniş Cephesi, düşmanı hızla yok etmek için operasyonlarına devam ediyor." denildi.
Irak Direniş Cephesi, işgal rejiminin Gazze Şeridi'ndeki savaşına tepki olarak aylardır önemli siyonistlere ait kritik olan noktaları hedef alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Angola’da bir petrol platformunda çıkan yangında, 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Tayland ve Kamboçya arasında, sınır anlaşmasının ihlal edilmesi üzerine sıcak çatışma çıktı.
Çin’in, Güney Çin Denizi’ndeki ihtilaflı Paracel Adaları’na iki gelişmiş H-6 bombardıman uçağı konuşlandırdığı belirtildi.
ABD'li Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, geliştirdiği en güçlü uzay roketi olan Starship’in 9’uncu uçuş testini gerçekleştirdi. Yakıt sızıntısı nedeniyle irtifa sorunu yaşayan roket, fırlatmadan 30 dakika sonra havada infilak etti.