İşgalci ABD'nin Suriye'deki askeri üssüne İHA saldırısı

Suriye'nin doğusundaki Deyrizor kentinde bulunan el-Ömer petrol sahasındaki işgalci ABD üssünün bugün sabah saatlerinde 3 kamikaze İHA ile vurulduğu bildirildi.
Şu ana kadar saldırıda ölü veya yaralı olup olmadığına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Saldırı, Aksa Tufanı Operasyonu'nun başlamasının ardından Gazze'deki insanlık dışı saldırıları protesto etmek ve Filistin halkına destek amacıyla bölgedeki İslami direniş grupları tarafından gerçekleştirildi.
Iraklı direniş grupları, ABD üslerini Gazze'deki katliama destek vermenin maliyetini artırmak için Irak ve Suriye'deki ABD üslerini 100'den fazla kez hedef almıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Angola’da bir petrol platformunda çıkan yangında, 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Tayland ve Kamboçya arasında, sınır anlaşmasının ihlal edilmesi üzerine sıcak çatışma çıktı.
Çin’in, Güney Çin Denizi’ndeki ihtilaflı Paracel Adaları’na iki gelişmiş H-6 bombardıman uçağı konuşlandırdığı belirtildi.
ABD'li Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, geliştirdiği en güçlü uzay roketi olan Starship’in 9’uncu uçuş testini gerçekleştirdi. Yakıt sızıntısı nedeniyle irtifa sorunu yaşayan roket, fırlatmadan 30 dakika sonra havada infilak etti.