İşgalci katil Netanyahu saldırı emrini ABD'den verdi

siyonist işgalci katillerin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'ndaki konuşmasının hemen ardından Lübnan'ın başkenti Beyrut'a hava saldırısı düzenlendi.
İşgalci katil Netenyahu'nun saldırı emrini BM konuşmasına gitmeden verdiği ifade edilirken, o anlara ilişkin bir fotoğraf karesi yayımlandı. Fotoğrafta Netanyahu'nun otelde telefonla konuştuğu görülüyor.
İşgalci katillerin savaş uçakları, 8 Ekim'den bu yana güney Lübnan'da sivillerin yaşadığı alanları bombalıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ülkenin Gazze'de kullanılabilecek askeri teçhizatın ihracatına "başka bir duyuruya kadar" izin vermeyeceğini söyledi.
Çin’de son iki gündür devam eden yoğun yağışlar, ani sel ve heyelanlara neden oldu; yaşanan felaketlerde 10 kişi öldü, 33 kişiden ise haber alınamıyor
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, işgalci rejimin Gazze'ye yönelik saldırıyı tırmandırma politikasını yeniden gözden geçirmeye çağırdı ve daha fazla kan dökülmesi ve barış umutlarının azalması konusunda uyardı.
ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımları delmek ve gelir elde etmekle suçladığı 18 İranlı kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldığını duyurdu.