İşgalci siyonistler Deyr Balah'ta katliam yaptı

İşgal ordusunun, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deyr el-Balah'ta birkaç evi bombalaması sonucu en az 25 kişinin şehit, çok sayıda kişinin de yaralı ve kayıp olduğu bildirildi.
Siyonist işgal ordusu, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deyr el-Balah'ta akşam saatlerinde çok sayıda evi bombaladı.
Filistin kaynakları, bombalama sonucu aralarında kadın ve çocukların da olduğu en az 25 kişinin şehit olduğunu, çok sayıda kişinin yaralandığını ve enkaz altında kaldığını aktardı.
Gazze Sağlık Bakanlğı da Gazze Şeridi'nin merkezinde evlerin bombalanması sonucunda Aksa Şehitleri Hastanesi'ne çok sayıda şehidin ulaştığını ve bu sayının artabileceğini açıkladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yemen'deki Ensarullah, İran ve Gazze'ye destek amacıyla geniş kapsamlı bir miting düzenledi.
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, işgal rejiminin İran'a saldırılarıyla başlayan çatışmaların genişlemesinin kimsenin kontrol edemeyeceği bir yangına dönüşebileceği uyarısı yaptı.
İran ile Almanya, Fransa ve İngiltere arasındaki üst düzey katılımlı toplantı Cenevre'de başladı.
Yemen'deki Ensarullah lideri Abdülmelik Bedreddin el-Husi, perşembe günü yaptığı açıklamada Yemen’in, işgalci siyonist rejim ve Amerika'ya karşı, mazlum Filistin halkına, ümmetin özgür insanlarına ve İran İslam Cumhuriyeti’ne, sarsılmaz desteğini yeniden teyit etti.