İşgalci sözde eski Bakan Ben Gvir’den "Küstah" Gazze açıklaması

İstifa etmiş eski işgalci Güvenlik Bakanı Ben Gvir, Gazze’ye yönelik uygulamalarda köklü değişiklikler gerektiğini savunarak, küstahça açıklamalarda bulundu.
İşgalci Ben Gvir, Gazze’ye uygulanan politikaların yeniden değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
Yaptığı açıklamada, işgalci Ben Gvir, “Gazze’ye elektrik ve suyu kesmenin, savaşa dönmenin ve cehennemin kapılarını açmanın zamanı geldi.” dedi.
İşgalci Ben Gvir, Gazze’ye insani yardımların girişinin engellenmesi kararının geç de olsa, memnuniyetle karşıladığını belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, Karayip açıklarında Venezuela'ya ait balıkçı tipi bir tekneye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, 3 Venezuelalı hayatını kaybetti.
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde yer alan Eifel bölgesinde, küçük uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik aç bırakma politikası sonucu çocuk ölümleri yaşanırken, Nasır Hastanesi'nde yetersiz beslenme nedeniyle tedavi altına alınan bebek ve çocuk sayısında artış yaşanıyor.
Meksika'nın güneybatısındaki Yucatan eyaletinde minibüs ile tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.