İşgalciler Batı Şeria'da bir kadını oğlunun yanında katletti

İşgalci siyonist askerler, Batı Şeria'da bir araca ateş açarak araçtaki kadını katletti, oğlunu ise yaraladı. İşgalciler, başka bir saldırıda da 17 yaşındaki bir genci katletti.
Olay, Ramallah'ın kuzeydoğusundaki Silvad beldesi yakınlarında meydana geldi.
Filistin medyasına göre araçlarıyla bölgede seyahat eden 37 yaşındaki Filistinli Rande Abdullah Accac ile oğluna, işgal askerleri ateş açtı.
Açılan ateş sonucu kurşunlar kadının sırtına ve oğluna isabet etti. Accac olay yerinde şehit olurken oğlu ise hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan akşam saatlerinde Batı Şeria'da Kalkilya'nın kuzeyindeki Ceyyu kasabasında işgal askerlerinin açtığı ateş sonucu 17 yaşındaki Mühtedi Macid Salim'in de şehit olduğu bildirildi.
Batı Şeria'da işgal askerlerinin ve siyonist çetelerin saldırıları sonucu Aksa Tufanı operasyonunun başlangıcından bu yana şehit olanların sayısının en az 32 olduğu belirtiliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.
Rusya'da Kuzey Kafkasya'daki İnguşetya Cumhuriyetinde maddi sıkıntılar nedeniyle sattığı atın, bir yıl sonra kendisine geri döndüğünü gören Müslüman adam, bu vefaya karşılık atı geri satın aldı.