İşgalciler Lübnan'da bir aracı bombaladı: 2 şehit

İşgalci siyonist rejim uçaklarının, Lübnan'ın güneyinde bir aracı hedef alan bombalamasında 2 kişi şehit oldu.
Resmi Lübnan Haber Ajansı, işgal uçaklarının Tire-El-Huş bölgesindeki yolda bir aracı bombalaması sonucu araçtaki bir Filistinlinin şehit olduğunu bildirdi.
Haberde, saldırıda şehit olan diğer kişinin ise bombalama sırasında motosikletiyle oradan geçen Suriye uyruklu bir kişi olduğu ifade edildi.
Filistin kaynakları, şehidin Raşidiye kampındaki HAMAS hareketinden Hadi Mustafa olduğunu bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal rejiminin teslim ettiği şehit cenazeleri, Gazze’de bir kez daha büyük acılara sahne oldu. Han Yunus’taki Nasır Tıp Merkezi’ne gelen aileler, parçalanmış ve işkence izleri taşıyan cesetler arasında evlatlarını teşhis etmeye çalıştı.
İslami Direniş Hareketi (HAMAS), işgal rejiminin güney Lübnan’daki sivillere yönelik saldırılarını kınayarak, Lübnan halkıyla dayanışma mesajı verildi.
Filipinler'in kuzeyindeki Luzon Adası’nda sabah saatlerinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
HAMAS, bombardımanda yıkılan tünel ve binaların altında kalan işgal esirlerin cesetlerine ulaşamadıklarını, işgalcilerin kurtarma ekipmanlarının Gazze’ye girişine izin vermemesi nedeniyle teslim sürecinin aksadığını açıkladı.