İşgalciler okul bombaladı: 5 şehid 15 yaralı

siyonist işgal rejimi, Gazze'de sivillerin sığındığı okulu bombaladı. İlk belirlemelere göre 5 kişi şehid olurken, 15 kişi de yaralandı.
İşgal rejimi, Gazze kentinin doğusunda sivillerin sığındığı bir okulu bombaladı. Konuya ilişkin Sivil Savunma ekipleri yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada, bombalanan okulun enkazından 5 kişinin cenazesi çıkarıldığı kaydedildi. Şehid olan Filistinlilerin cenazeleri ve yaralılar El-Ehli Baptist Hastanesi'ne nakledildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.
Süveyda'da Dürzi ve Bedevi gruplar arasında çatışmalar yeniden şiddetlendi.