İşgalcilerin Han Yunus saldırısında 17 kişi şehid oldu
siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin El-Mevasi bölgesine düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 17 kişi şehid oldu, 26 kişi yaralandı.
Gazze Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, işgalcilerin daha önce "güvenli bölge" ilan ettiği Han Yunus kentinin El-Mevasi bölgesine hava saldırısı düzenlendiği kaydedildi.
Açıklamada, işgal rejiminin Gazze Şeridi'nde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı bölgeyi hedef alması sonucu 17 kişi şehid olduğu, 26 kişinin yaralandığı belirtildi.
İşgalcilerin 13 Temmuz'da El-Mevasi bölgesine düzenlediği saldırıda da en az 90 kişi şehid olmuş, 300 kişi de yaralanmıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya Hava Kuvvetleri, NATO'nun doğu kanadının korumasını güçlendirmek ve Rus hava ihlallerine karşı önlem amacıyla Polonya'ya 150 asker ve Eurofighter savaş uçakları konuşlandırdı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı 32’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı kapsamında Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile bir araya geldi.
ABD’nin Nevada eyaletinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Dışişleri Bakanlığı, Rusya bağlantılı gemilere yönelik saldırılar sonrası Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi ve Rusya’nın maslahatgüzarının bakanlığa çağrıldığını açıkladı.