İtalya'da Coronavirus nedeni ile ölenlerin sayısı 34 bin 945 oldu
İtalya'da Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 7 artarak 34 bin 945'e yükseldi.
İtalya Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bugüne kadar Covid-19 bulaşanların sayısının 242 bin 827'ye ulaştığı belirtildi.
Son 24 saatte 188 yeni vakanın tespit edildiği ülkede virüsten iyileşenlerin sayısı ise 194 bin 579'a çıktığı ifade edildi. Ülke genelinde şu ana kadar toplam 5 milyon 900 bin 552 test yapıldığı kaydedildi.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dünya Bankası, yaygın yıkım ve çöken altyapı göz önüne alındığında, Suriye'nin yeniden inşasının maliyetinin yaklaşık 216 milyar dolar olacağını tahmin ediyor.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'daki çözüme ilişkin Moskova'nın tutumunun, Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD'li mevkidaşı Donald Trump arasındaki Alaska zirvesinden bu yana değişmediğini belirtti.
İşgalci siyonistler, Gazze Şeridi'nde ateşkes kararının yürürlüğe girmesinden bu yana girmesi gereken 6 bin 600 tırdan sadece 986'sına izin verdi.
Ensarullah Hareketi lideri Abdulmelik El Husi "Yemen, askeri üretim ve askeri sanayi alanında tüm Arap ülkeleri arasında lider ülkedir. Askeri sanayimiz tabanca, Kalaşnikof, topçu, keskin nişancı tüfeği, insansız hava aracı ve füzelere kadar her şeyi üretiyor." dedi.