Kabe'de insan seli havadan ve karadan görüntülendi

Mescid-i Haram ve Kabe'deki salgın kısıtlamaların iki yıl aradan sonra kaldırılmasıyla yüzbinlerce Müslüman, Kadir Gecesi'nde insan seli oluşturdu.
Covid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır Kabe'ye büyük bir özlem duyan Müslümanlar, mübarek Kadir Gecesi’nde ihtişamlı bir buluşma gerçekleştirdi.
Yüzbinlerce Müslüman, Mescid-i Haram’a giden tüm yollarda insan seli oluşturdu. Müslümanlar Kabe’ye akın ederken güvenlik güçleri yoğun kalabalık nedeniyle umrecileri bölgedeki diğer camilere yönlendirmeye çalıştı.
Kabe imamının eşliğinde namaz kılıp dua eden yüzbinler, gözyaşlarına hakim olamadı. Müslümanlar büyük bir sevinçle Kabe'yi tavaf etti.
Mescid-i Haram'daki bu insan seli havadan ve karadan görüntülendi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town şehrindeki Masa Dağı Ulusal Parkı'nda çıkan orman yangınında 2 bin 600 hektar alan zarar gördü.
ABD Donanması'na ait bir FA-18E tipi savaş uçağı, uçak gemisinin hangarına çekilirken kontrolden çıkarak Kızıldeniz'e düştü.
Birleşmiş Milletler (BM), Gazze'de gıda tedarikiyle ilgili durumun giderek kötüleştiği konusunda uyarıda bulundu.
Güney Çin Denizi'nde Çin ve Filipinler arasında egemenlik tartışmasına konu olan Spratly Adaları yakınındaki Sandy Resifi'nde iki ülke arasında bayrak çatışması yaşandı.