Kassam mücahidleri 11 işgalcinin bulunduğu binayı havaya uçurdu

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Kampı'nın merkezinde, içinde 11 işgalcinin bulunduğu evi güçlü bir şekilde bombayla patlattığını, işgalcilerin ölü ve yaralı bırakıldığını açıkladı.
Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, ayrıca mücahidlerinin Cibaliya Kampı'nın batısında siyonistlerle girilen yakın temasta üç işgalciyi tasfiye ettiğini, helikopterlerin ölü ve yaralıları tahliye ederken görüldüğünü duyurdu.
Kassam Tugayları her gün işgal askerlerini ve Gazze Şeridi'ne giren askeri araçları vurduklarını duyurup, bu operasyonların bazılarını ses ve görüntülerle belgelendirildiğini aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, işgal rejimin tamamen işgal için Gazze'ye başlattığı kara işgalini desteklediklerini açıkladı.
İspanya hükümeti, Gazze'ye yönelik saldırılara tepki olarak, siyonist rejim tasarımlı roketatarların alımını kapsayan 700 milyon avroluk anlaşmayı iptal etti. Başbakan Pedro Sánchez, silah anlaşmalarına yönelik yasakları güçlendiren yeni adımlar açıkladı.
ABD Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, Karayip açıklarında Venezuela'ya ait balıkçı tipi bir tekneye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, 3 Venezuelalı hayatını kaybetti.
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde yer alan Eifel bölgesinde, küçük uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.