Kassam Tugayları, 20 kişilik işgal kuvvetini pusuya düşürdü

Kassam Tugayları, Han Yunus'ta 20 kişilik işgal kuvvetini bir evde pusuya düşürmeleri sonucu ölen ve yaralananların olduğunu duyurdu.
Kassam Tugayları, Telegram kanalından bugün yaptıkları açıklamada, dün mücahitlerin 20'den fazla askerden oluşan siyonist kuvveti Han Yunus'un doğusundaki Hamad kasabasındaki bir apartman dairesinde sıkı bir pusuya düşürmeyi başardığını bildirdi.
Kassam, söz konusu işgal kuvvetlerine yönelik bir dizi anti-personel patlayıcıyla düzenlenen operasyon sonucu bunların öldüğünü ve yaralandığını bildirdi.
Bu arada işgal ordusu bugün, Gazze Şeridi'nde savaşın başladığı 7 Ekim'den bu yana sadece üst rütbeli 62 siyonist tugay komutanı ve subayının öldürüldüğünü itiraf etti.
Ordu Radyosu T, savaşın başlamasından bu yana 4 tugay komutanı, 39 müfreze komutanı, 13 bölük komutanı ve 6 yarbay rütbesinde subayın öldürüldüğünü aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi'nde işgalin uyguladığı soykırım savaşı ve kuşatmanın devam etmesi nedeniyle tükenen bebek sütü, bebeklerin hayatını tehdit ediyor.
Filistin Telekomünikasyon Şirketi,, Gazze Şeridi'nin güney bölgelerinde sabit hat ve internet hizmetlerinin kademeli olarak yeniden sağlanmaya başlandığını duyurdu.