Katil Netanyahu'dan Macron'a, "Utanmazlık" nitelendirmesi
İşgalci katillerin sözde Başbakanı Netanyahu, silah sevkiyatını durdurma çağrısında bulunan Emmanuel Macron'un talebini "Utanmazlık" olarak nitelendirdi.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, işgalci katillerin Gazze'ye yönelik saldırılarında kullanacağı silah sevkiyatını durdurma çağrısında bulunmuştu.
Netanyahu, Macron'un işgal altındaki Tel Aviv'e silah tedariğinin durdurulması talebini "utanmazlık" olarak nitelendirdi.
İşgalci katiller, kadın, çocuk demeden soykırım yapmaya devam ediyor. İşgalci ABD'nin her türlü desteğini arkasına alan katil Netanyahu, uluslararası hukuku tanımıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği’nin (AB) Rusya’ya ait dondurulmuş varlıklara el koyma girişiminin Brüksel’in Moskova’ya karşı açık bir savaş ilanı anlamına geleceğini belirtti.
Estonya, Rusya ile olan güneydoğu sınırı boyunca Baltık Savunma Hattı projesi kapsamında ilk beton sığınakları kurmaya başladı.
Avrupa Birliği, 1 Temmuz 2026’dan itibaren AB dışından gelen 150 euro altı tüm küçük paketlere 3 euro sabit gümrük vergisi uygulayacak. Düzenleme, Çin’in düşük maliyetli e-ticaret modeline darbe olarak değerlendiriliyor.
Ukrayna Genelkurmay Başkanı Oleksandr Sırskiy, Donetsk cephesinde Rus ordusuna karşı yürütülen karşı saldırılarda Pokrovsk'un kuzeyinde yaklaşık 16 kilometrekarelik alanın yeniden Ukrayna kontrolüne geçtiğini bildirdi.