Katil rejim sivillerden evlerini terk etmelerini istedi

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dün akşam saatlerinde bombaladıkları bölge sakinlerinden evlerini terk etmelerini istedi.
İşgal rejimi sözde ordu sözcüsü Avichay Adraee, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Beyrut'un güneyinde yer alan el-Leyleki ve el-Hadas mahalleleri sakinlerinin evlerini "acilen terk etmeleri"ni istedi.
Adraee, "Beyrut'un güneyindeki Dahiye'de oturanlara acil çağrı: El-Leyleki Mahallesi sakinleri ile el-Hadas Mahallesi'nde yer alan bazı binalarda oturanlar, Hizbullah'ın çıkarlarına yakın olmanız hasebiyle binaları derhal terk ederek bölgeden en az 500 metre uzaklaşmalısınız." ifadelerini kullandı.
Siyonist rejim, dün akşam saatlerinde Beyrut'un Dahiye bölgesinde Hureyk Mahallesi'nde sivillerin yaşadığı binaları vurmuş, saldırıda tonlarca bomba kullanmıştı.
Lübnan Sağlık Bakanlığı, işgalcilerin Beyrut'a düzenlediği son saldırıda 6 kişinin şehid olduğunu 91 kişinin ise yaralandığını açıklasa da katliamda yaklaşık 300 kişinin hayatını kaybettiği, yerle bir olmuş binaların enkazında arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü aktarıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen gösteride, önce Gazze’de yaşanan yıkım ve ardından İran’a yönelik saldırılar protesto edildi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu'na ait füzeler, saat 16.00 sıralarında işgal altındaki topraklara doğru ateşlendi.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.