Lufthansa, Ortadoğu uçuşlarını iptal etti

Alman hava yolu firması Lufthansa, güvenlik endişeleri nedeniyle Lübnan, Ürdün, Irak ve İran’a yapılacak bütün uçuşlarını askıya aldı.
Ortadoğu'da artan gerginliğin ardından Alman hava yolu firması Lufthansa, yapılan güvenlik analizi çerçevesinde İran ve Irak dahil olmak üzere bazı ülkelere yönelik uçuş iptali kararlarının süresini uzattı.
Lufthansa'dan yapılan açıklamada, Tahran, Beyrut, Amman, Bağdat ve Tel Aviv'e olan bütün uçuşların iptal edildiği belirtildi.
Açıklamada, iptallerden etkilenen yolculara ücretsiz rezervasyon değişikliğinin veya iptal seçeneğinin sunulduğu kaydedildi.
Lufthansa, Eurowings, Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines gibi firmaları da bünyesinde bulunduruyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 94 artarak, 58 bin 667'ye yükseldi.
Fransız ordusu, Batı Afrika'da kalıcı asker bulundurduğu son ülke olan Senegal'den çekilme sürecini perşembe günü tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinde meydana gelen aşırı yağışlar ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
Sudan ordusu, Kuzey Darfur eyaletinin başkenti Faşer'e yönelik Hızlı Destek Kuvvetleri (RFS) tarafından gerçekleştirilen saldırıyı püskürttüğünü duyurdu.