Mısır'da eğitim uçağı düştü: 2 ölü

Mısır'da bir eğitim uçağı, inişe geçtiği esnada yere çakıldı.
Mısır Sivil Havacılık Bakanlığı, Apollo Fox model bir eğitim uçağının El Gouna Havaalanında düştüğünü ve iki pilotun hayatını kaybettiğini duyurdu.
Uçağın "test uçuşunda" olduğunu belirten Bakanlık, kazanın iniş esnasında meydana geldiğini kaydetti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejim, İran'ın başkentini ve nükleer tesislerini hedef alan geniş çaplı bir hava saldırısı başlattı. Tahran'da çok sayıda patlama meydana gelirken İran, sivillerin yaşadığı bölgelerin hedef alındığını ve saldırının uluslararası hukuku ihlal ettiğini açıkladı.
BM Genel Kurul, Gazze'de derhal ateşkes ilan edilmesini ve geniş çaplı insani yardıma derhal erişim sağlanmasını talep eden bir kararı ezici bir çoğunlukla kabul etti.
ABD Başkanı Donald Trump, İran’la bir çatışmaya girmek istemediğini belirtti ve İran’ı nükleer programı konusunda "daha ciddi bir şekilde" müzakere etmeye çağırdı.
Fransa, Almanya, İtalya, Polonya, İspanya ve İngiltere'nin dışişleri bakanları, Gazze'de derhal ateşkes çağrısı yaptı.