Mısır’dan Gazze’ye 21 Ekim’den bu yana 272 yardım tırı geçti

Filistin Kızılayı, 55 tırın daha Refah Sınır Kapısı üzerinden Mısır’dan Gazze Şeridi’ne geçtiğini açıkladı.
Siyonist işgal rejiminin 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken, Filistin Kızılayı, 55 tırın daha Mısır’dan Gazze Şeridi’ne geçtiğini açıkladı.
Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, tırların su, gıda ve ilaç gibi yardım malzemesi taşıdığı aktarılarak, Gazze Şeridi’ne akaryakıt girişine izin verilmediği belirtildi.
Filistin Kızılayı, 21 Ekim'den bu yana Refah Sınır Kapısı üzerinden Mısır’dan Gazze Şeridi’ne 272 yardım tırı geçtiğini aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.
Süveyda'da Dürzi ve Bedevi gruplar arasında çatışmalar yeniden şiddetlendi.