New York'ta Gazze'deki soykırım protesto edildi

New York Belediye Binası önünde bir araya gelen binlerce kişi, oturma eylemi düzenleyerek işgalci siyonist rejimin Gazze Şeridi'ndeki katliamlarını kınadı.
Binlerce eylemci, Gazze Şeridi'nde devam eden saldırıları ve işgal rejiminin yaklaşık bir yıldır Filistin halkına karşı işlediği katliamları kınamak için New York Belediye Binası önünde oturma eylemi düzenledi.
Katılımcılar, Filistin bayrağını ve işgal tankları ve uçakları tarafından katledilen çocuk şehitlerin resimlerini sallayarak, Amerikan halkına işgal rejiminin Filistin halkına karşı bir savaş yürüttüğünü ve onları kurtarmak için harekete geçmeleri gerektiğini hatırlattılar.
Göstericiler, soykırımın sona ermesini talep eden ve dünyanın Gazze Şeridi'ndeki savaşı durdurarak ve Batı Şeria şehirlerine uygulanan ablukayı kaldırtarak sorumluluklarını üstlenmesini talep eden pankartlar taşıdılar. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.
Süveyda'da Dürzi ve Bedevi gruplar arasında çatışmalar yeniden şiddetlendi.
Polonya’nın Budapeşte’deki büyükelçisini geri çağırarak, Macaristan ile diplomatik ilişkilerin seviyesini maslahatgüzar düzeyine indirdiği duyurdu.