Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları sürüyor

Siyonist işgal rejimi sözde polisinin, Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde Filistinlilere yönelik saldırıları bu akşam saatlerinde de sürdü.
Filistinliler, bu akşam namazından sonra Doğu Kudüs'te, bir kez daha Siyonist işgalcilerin saldırısına uğradı.
Saldırılarda çok sayıda kişi yaralanırken bazı Filistinliler de alıkonuldu.
Mescid-i Aksa çevresindeki gerginliğin devam ettiği aktarıldı.
Gazze'den siyonist işgali altındaki Filistin'e ilk füzeler fırlatıldı
https://ilkha.com/dunya/gazze-den-siyonist-isgali-altindaki-filistin-e-ilk-fuzeler-firlatildi-160842
HAMAS Kudüs'ün batısına füze fırlattı, işgalcilerin sözde milletvekilleri sığınağa kaçtı
Siyonist işgal rejiminden Gazze'ye hava saldırısı: 9 şehid
Dışişlerinden siyonist işgalci rejimin saldırılarına tepki
TBMM Başkanı Şentop'tan "suskunluğa" tepki: BM ve tüm dünya yine sessiz (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze'deki ablukayı kırmak için Türkiye'den Sumud Filosuna katılan yazarlar, bu seferin ümmet olmanın sorumluluğunun bir gereği olduğunu ifade ederken aynı zamanda Gazze halkına bir özür dileme mahiyetinde olduğunu dile getirdi.
HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve beraberindeki heyet, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temaslarda bulundu.
Suriye'nin başkenti Şam'da, uluslararası havalimanı yakınlarında bulunan bir askeri üste patlama meydana geldi. Patlamanın nedeni hakkında resmi açıklama yapılmadı.
Yemen'deki Ensarullah, işgal altındaki Tel Avif (Yafa) bölgesinde iki Siyonist noktayı, iki balistik füzeyle başarılı bir şekilde hedef aldıklarını bildirdi.