Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları sürüyor
Siyonist işgal rejimi sözde polisinin, Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde Filistinlilere yönelik saldırıları bu akşam saatlerinde de sürdü.
Filistinliler, bu akşam namazından sonra Doğu Kudüs'te, bir kez daha Siyonist işgalcilerin saldırısına uğradı.
Saldırılarda çok sayıda kişi yaralanırken bazı Filistinliler de alıkonuldu.
Mescid-i Aksa çevresindeki gerginliğin devam ettiği aktarıldı.
Gazze'den siyonist işgali altındaki Filistin'e ilk füzeler fırlatıldı
https://ilkha.com/dunya/gazze-den-siyonist-isgali-altindaki-filistin-e-ilk-fuzeler-firlatildi-160842
HAMAS Kudüs'ün batısına füze fırlattı, işgalcilerin sözde milletvekilleri sığınağa kaçtı
Siyonist işgal rejiminden Gazze'ye hava saldırısı: 9 şehid
Dışişlerinden siyonist işgalci rejimin saldırılarına tepki
TBMM Başkanı Şentop'tan "suskunluğa" tepki: BM ve tüm dünya yine sessiz (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ukrayna'nın, Rusya ile devam eden savaşta askeri faaliyetlerini sürdürmek amacıyla müttefiklerinden ek 20 milyar dolarlık askeri finansman talep etmeye hazırlandığı bildirildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, İsveç’in Stockholm kentinde düzenlenen 10'uncu Forest Europe Bakanlar Konferansı’nda "Dirençli Toplumlar İçin Sürdürülebilir Ormanlar Deklarasyonu"nun imzalandığını açıkladı.
Yemen'in Aden kentindeki valilik konutu önünde çıkan silahlı saldırıda 4 kişi öldü, birkaç kişi de yaralandı.
Pakistan'ın kuzeybatısında ayrı ayrı düzenlenen saldırılarda 2 polis öldürüldü.