Siyonist rejim Bahreyn'de büyükelçilik açıyor

Siyonist işgal rejimi sözde Dışişleri Bakanı Eli Cohen, yine sözde ülkesinin Manama Büyükelçiliği binasının resmi açılışına katılmak üzere Bahreyn'in başkenti Manama'ya gitti.
Cohen, Bahreyn Uluslararası Havaalanında, Bahreyn Dışişleri Bakanı Abdullatif Al Zayani tarafından karşılandı.
Eski ABD Başkanı Donald Trump, 13 Ağustos 2020'de siyonist işgal rejimi ile BAE'nin; 11 Eylül'de ise siyonist işgal rejimi ile Bahreyn'in "ilişkilerini tamamen normalleştirmek" için anlaşmaya vardıklarını duyurmuştu.
15 Eylül 2020'de de işgal rejimi ile Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn arasında varılan "ilişkilerin normalleştirilmesine" yönelik anlaşmalar, Beyaz Saray'da imzalanmıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze'de katliam yapan siyonist rejim askerlerinden tünellere baskın yapmak için eğitim alan Fas ordusunun bu tavrı, zulme ortaklık olarak yorumlandı.
Siyonist işgalcilerin Gazze'ye uyguladığı abluka nedeniyle yetersiz beslenen 4 yaşındaki Muhammed Mustafa Yasin hayatını kaybetti. Sistematik aç bırakma politikası nedeniyle 80 günde 326 kişi hayatını kaybetti.
Pakistan’ın Pencap eyaletinde etkili olan şiddetli fırtınada eski ve bakımsız binaların çökmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybederken, 45 kişi de yaralandı.
Tayland'ın batısında polis helikopterinin düşmesi sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi hayatını kaybetti.