Siyonist rejim pazar yerini bombaladı: 50 şehid

Siyonist işgal rejiminin Gazze'de bir pazar yerine düzenlediği saldırıda en az 50 Filistinlinin şehid olduğu belirtildi.
17 yıldır kuşatma altındaki Gazze Şeridi'nde sivillere yönelik kanlı katliamlara imza atmaya devam eden siyonist işgal rejimi, bir pazar yerini bombaladı.
Gazze'nin kuzeyindeki açık bir halk pazarının bombalanması sonucu en az 50 Filistinlinin şehid olduğu belirtildi.
Saldırıda çok sayıda yaralı olduğu da aktarıldı.
Filistin Kızılayı, Gazze şehrinin bazı bölgelerinde altyapının ağır hasar alması ve tahrip olması nedeniyle ambulans ekiplerinin yaralılara ulaşamadığını açıklamıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, enerji alanındaki anlaşmazlıkların çözümü konusunda Birliğin tutumuna aykırı davrandığı gerekçesiyle Macaristan'ı Avrupa Adalet Divanı'na sevk ettiğini açıkladı.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 94 artarak, 58 bin 667'ye yükseldi.
Fransız ordusu, Batı Afrika'da kalıcı asker bulundurduğu son ülke olan Senegal'den çekilme sürecini perşembe günü tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinde meydana gelen aşırı yağışlar ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.