Siyonist rejimden Suriye'ye hava saldırısı

Siyonist rejim, Suriye'nin güneyindeki Kuneytra ilinde İçişleri Bakanlığı karargâhına insansız hava araçları (İHA) ile saldırdı.
Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, saldırı Kuneytra’nın Selam ilçesinde gerçekleşti.
Siyonist rejime ait olduğu belirtilen İHA’lar, İçişleri Bakanlığı’na bağlı bir karargâhı hedef aldı.
Saldırı sonucu bölgede maddi hasar meydana geldi, ancak can kaybı yaşanmadığı bildirildi.
Saldırının ardından Suriye semalarında SİHA’ların uçuşunun devam ettiği aktarıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan ile Ermenistan arasında kalıcı barışın tesisine yönelik sağlanan ilerlemeden ve bu kapsamda Washington'da kayda geçirilen iradeden memnuniyet duyulduğunu açıkladı.
Yahudi çeteler, işgal altındaki Batı Şeria’nın güneyindeki Beytullahim kenti yakınlarında bulunan Nahalin beldesinde, Filistinlilere ait onlarca üzüm, zeytin ve badem ağacını kesti.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), işgal rejiminin Gazze kentini işgal kararını görüşmek için acil oturumla toplanacak.
Azerbaycan ile Ermenistan arasında Beyaz Saray'da barış için zaptı imzalandı. ABD Başkanı Trump düzenlenen törende "Azerbaycan ile Ermenistan arasında barışı sağlamayı başardık. İki ülkenin tüm savaşı sonsuza kadar bitirmeyi kabul ettiler" dedi.