Sağlık Bakanlığının 18 bin kişilik personel alımı sonuçları açıkladı

ÖSYM, Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
ÖSYM’den yapılan duyuruda, 26 Mart 2020 – 1 Nisan 2020 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2020/5 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.
Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
KPSS-2025/4 kapsamında Sağlık Bakanlığı’na sözleşmeli sağlık personeli alımı için tercih işlemleri başladı. Adaylar tercihlerini 8 Mayıs saat 23.59’a kadar yapabilecek.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Türkiye finalinde gençlerle bir araya geldi. Bakan Tekin, yarışmanın gençlerin hem kültürel hem inançsal gelişimi için önem taşıdığını vurguladı.
ÖSYM tarafından düzenlenen 2025 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/1) sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçlarına T.C. Kimlik Numarası ve ÖSYM şifresiyle erişebilecek.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların erken kapanmasının hukuken mümkün olmadığını belirterek, 180 iş günü kuralının geçerli olduğunu vurguladı. Ayrıca, zorunlu eğitim süresinin kısaltılmasına dair herhangi bir kararın bulunmadığını ifade etti.