Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

Dolar/TL, 31 Mart sabahında 38,00 civarında işlem görüyor. Euro/TL ise 41,00 seviyesinde el değiştiriyor.
Dolar ve Euro haftaya düşüşle başladı.
Dolar, bugün 38,00 TL bandının hemen altında hareket ediyor
Spot piyasada dolar/TL alış fiyatı 37,93 lira, satış fiyatı 37,97 lira seviyesinden işlem görüyor.
Euro/TL ise aynı dakikalarda 41,06 lira alış fiyatı, 41,12 lira satış fiyatıyla el değiştiriyor.
Euro/dolar paritesi ise 1,0827 seviyesinde yer alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Küresel piyasalarda altının onsu 3 bin 18 dolardan alıcı buluyor. Çeyrek altın ise Kapalıçarşı'da 6 bin 110 TL'den satılıyor.
Dolar/TL, 1 Nisan sabahında 38,00 civarında işlem görüyor. Euro/TL ise 41,00 seviyesinde el değiştiriyor.
2024 yılına ait kurumlar vergisi beyannameleri, 1-30 Nisan arasında verilecek ve ödemeler aynı dönemde gerçekleştirilecek.
Tüketici haklarını korumak amacıyla hazırlanan "Uzaktan İletişim Araçları Yoluyla Piyasaya Arz Edilen Ürünlerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği" bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. Bu düzenleme ile internet üzerinden satılan ürünlerin güvenliği ve şeffaflığı artırılacak.