دو خانواده ای دیگر در نوبت فرزند شرکت کردند
وقتی که انتظار امیدوارانه ای خانواده های تحصن کننده جلوی ساختمان حزب دموکراتیک خلق ها ادامه دارد، تعداد خانواده ها روز به روز افزایش می یابد.
یک خانواده از مرکز دیاربکر و یک خانواده از استان سیرت ترکیه نیز در نوبت فرزند شرکت کردند. تعداد خانواده های تحصن کننده که از 3 سبتامبر 2019 شروع به تحصن کرده بودند، در 169 ام روز به 84 نفر رسید.
آیدان آرسلان مادر آیسون آرسلان که 5 سال پیش هنگام 15 سالگی اش به کوه ربوده شده بود، در نوبت فرزند شرکت کرد و گفت: من در دیاربکر در این تحصن شرکت کردم. دخترم آیسون آرسلان را فریب دادند و به کوه ربودند. قبل از اینکه او دزدیده شود ما در مرکز دیاربکر زندگی می کردیم. سپس به روستا رفتیم. دخترم وقتی که به کوه برده شد، به من زنگ زد و خبر داد. در یک سایت اینترنتی عکس دخترم را دیدم. اینگونه فهمیدم که دخترم ربوده شده است.
نزدیکترین دوستت تسلیم شد تو هم تسلیم شو
آیدان آرسلان اظهار کرد: من برای دخترم اینجا آمدم. از اینجا به دخترم می گویم. "دخترم! دیگر به خانه برگرد. از هیچ چیزی نترس." دخترم را از حزب دموکراتیک خلق ها می خواهم. زیرا آنها دخترم را فراری دادند. دخترم! نزدیک ترین دوستت تسلیم شد، تو هم تسلیم شو. 8 خانواده به فرزندانشان رسیدند. تو هم برگرد دخترم.
5 سال پیش در اینترنت دیدم که پسرم در کوه است
صالح صداق، پدر میکائیل صداق که برای پسرش از سیرت آمده و در نوبت فرزند شرکت کرده است، اظهار کرد: 5 سال پیش در اینترنت دیدم که پسرم در کوه است. حزب دموکراتیک خلق ها پسرم را فریب داد و به کوه ربود. اگر پسرم مرا می بیند و می شنود، به او می گویم. فرار کند و بیاید. تا زمانی که پسرم نیاید از اینجا نمی روم. وقتی که فرزندانمان تسلیم می شوند ما خیلی خوشحال می شویم. وقتی که تسلیم شدن هر کدام را می بینیم، امیدمان بیشتر می شود. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
محمد مخبر، مشاور رهبر انقلاب اسلامی ایران، مجتبی خامنهای، به اقدام کشورهای منطقه در متوقف کردن پروازهای ایران پس از اعمال تحریمهای جدید آمریکا، واکنش شدیدی نشان داد.
گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به اینکه فلسطینیان در کرانه باختری با فشار شدیدی برای الحاق مواجه هستند، خواستار توقف این روند شد.
هاکان فیدان، وزیر امور خارجه، در تماس تلفنی با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، گفتوگو کرد.
اونجو کچلی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرد استفاده از مراسم تشییع راتکو ملادیچ، که به اتهام نسلکشی، جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی محکوم شده است، بهگونهای که به معنای انکار جنایات ارتکابی و رنجهای انسانی باشد، غیرقابل قبول است.