خانواده دیگری در تحصن شرکت کرد

نوبت فرزندی که به علت ربوده شدن فرزندان توسط پ.ک.ک جلوی ساختمان حزب دموکراتیک خلق ها گرفته می شود، با شرکت خانواده دیگر ادامه دارد.
شرکت در نوبت فرزند جلوی ساختمان حزب دموکراتیک خلق ها ادامه دارد. با شرکت دو خانواده دیگر در نوبت فرزند، تعداد تحصن کنندگان به 37 خانواده رسید.
تعداد خانوادها با شرکت 5 خانواده از ایران به 40 رسیده بود. با برگشتن ایرانی ها به کشور خود، به 35 کاهش یافت. امروز با شرکت دو خانواده دیگر، تعداد تحصن کنندگاه به 37 خانواده افزایش یافت.
جبرائیل تاش، پدر اجه تاش که در سال 2015 هنگام 14 سالگی ربوده شد، برای تحصن کردن از استانبول به دیاربکر آمد.
تاش بیان کرد که دخترش هنگامی که با خواهرهایش در کارخانه نساجی کار می کرد، دزدیده شد. وی افزود: 20 سال است که ساکن استانبول هستم. دخترم به همراه خواهرهایش در کارخانه نساجی کار می کرد. در ساعت غذاخوری دخترم را می برند. احتمال می دهم که به کوبانی رفته باشد. تاکنون هیچ خبری از او به ما ندادند. به همه مراکز دولتی سر زدم. 4 سال است که دلم می سوزد. با اینگونه احزاب کاری ندارم. از دولت و از همه نمایندگان احزاب سیاسی کمک می خواهم. کارم را گذاشتم و اینجا آمدم تا شاید امیدی باشد. دوستان دخترم که به کوبانی رفتند، می گویند که او نیز در کوبانی است. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
حسین ایمیر، معاون رئیس حزب هداپار و رئیس روابط خارجی این حزب، در واکنش به حملات آمریکا به تأسیسات هستهای ایران، خواستار ایجاد یک همبستگی منطقهای فوری و قوی شد و تأکید کرد: «در برابر تجاوزگری آمریکا و رژیم صهیونیستی اشغالگر، باید تمامی کشورهای منطقه در کنار ایران موضعی روشن و قاطع اتخاذ کنند.»
در سایه حملات رژیم صهیونیستی به غزه و ایران، پنجاهویکمین نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی (OIC) قرار است در روزهای ۲۱ و ۲۲ ژوئن در استانبول برگزار شود. در این نشست، ترکیه ریاست دورهای سازمان را بر عهده خواهد گرفت.
عمر چلیک، سخنگوی حزب عدالت و توسعه در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران گفت: «تجاوزگری اسرائیل تهدیدی برای تمام جهان است. در برابر آن، همه دنیا باید اقدامات مشترک و ملموس اتخاذ کنند.»
مولانا عبدالقدوس یالچین، معاون رئیس اتحاد العلما، و اردال الیبویوک، معاون رئیس کاروان امید، که برای شرکت در راهپیمایی جهانی به سوی غزه به مصر رفته بودند، توسط پلیس مصر در هتل محل اقامتشان بازداشت شدند.