نوانستند به نوشته شدن آیات خداوند در محل تبلیغات تحمل کنند

برخی از نمایندگان حزب دموکراتیک خلق ها و گروه های دیگر نتوانستند نوشته شده آیه "مسیحیان و یهودیان را دوست خود نگیرید" در محل تبلیغات تحمل کنند.
وقف جوانی ملی و انجمن جوانان آناتولی در برخی از نقاط تبلیغاتی شهر قونیه آیه، "ای اهل ایمان، یهودی و نصاری را به دوستی مگیرید، آنان بعضی دوستدار بعضی دیگرند و هر که از شما مومنان با آنها دوستی کند به حقیقت از آن ها خواهد بود، همانا خداوند ستمکاران را هدایت نمی کند." را نصب کردند.
برخی از نمایندگان حزب دموکراتیک خلق ها و توابع آنها نتوانستند آیات خداوند را تحمل کنند و دشمنی خود نسبت به آیات خدا را دوباره آشکار کردند.
پایلان، نمانده حزب دموکراتیک خلق ها گفت: همه جای قونیه پوسترهای "مسیحیان و یهودیان را به دوستی نگیرید" نصب کردند.
به همراه پایلان، مصطفی سونمز، نویسنده و اقتصاد دان و فرهات تونچ، به آیات خداوند پوستر گفته وکینه خود را نسبت به آیات خدا نشان دادند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در عملیاتهایی که توسط نیروهای گارد ساحلی در آبهای باز شهرستانهای دیکیلی، چشمه و مندرس در ازمیر صورت گرفت، مجموعاً ۱۰۴ مهاجر غیرقانونی نجات یافتند.
اونجو کچلی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرد که سه نماینده مجلس که در ناوگان آزادی بازداشت شده بودند، به ترکیه بازگشتند.
راهپیمایی بزرگی به مناسبت سالگرد عملیات طوفان الاقصی با پیشگامی سازمانهای مردمنهاد اسلامی در دیاربکر برگزار شد.
اونجو کچلی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه گفت: "ما به تلاش های خود ادامه می دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که ۱۴ نفر از شهروندانمان که هنوز تحت بازداشت در اسرائیل قرار دارند، فردا ( ۷ اکتبر) از طریق اردن به کشورمان بازگردند.