عثمت اینونی: هدف اصلی انقلاب حروف نابود کردن یک ذهنیت بود

مورخ مصطفی آرماغان نظرات خود درباره انقلاب حرف عثمت اینونو منتشر کرد. بنابر بیانات آرماغان، اینونو گفته است: هدف اصلی انقلاب حروف نابود کردن یک ذهنیت بود.
مورخ مصطفی آرماغان درباره اطلاعات حروف آنچه را که دانسته نمی شد، در حساب تویتری خود منتشر کرد.
آرماغان بیان کرد که اینونو گفته است: انقلاب حروف را نمی توان به آسانی خواندن و نوشتن مربوط دانست. تاثیر انقلاب حروف بر ما، آسان کردن تغییرفرهنگی است. خواه ناخواه از فرهنگ عربی دور شدیم.
به نظر آرماغان، اینونو گفته است: انقلاب حروف فقط برای آُسانی خواندن و نوشتن مردم نیست. در عین حال استواری فرهنگی است. مهمتری جایگاه آن نیز همین است. به همین دلیل تاثیرات خوبی داشته است و نتایج بزرگی خواهد داشت...
حروف جدید تکیه گاه اصلی جمهوریت در پذیرش تمدن غربی است. همچنین حروف جدید مردم ترک را از یک جهان فرهنگی به جهان فرهنگی دیگری منتقل کرده است. حروف قدیم، نماد فرهنگ و تمدن عربی بوده است..
مهمترین نتیجه ای که با حروف جدید کسب کردیم، به دست آوردن مهمترین وسیله خروج از قرون وسطی و وارد شدن به جامعه متمدن قرن بیستم است. بزرگترین انقلاب ترک های، پذیرش حروف جدید ترک است. این اولیت دارد.
حروف لاتینی یک فرهنگ است. مشکل باز کردن جهان کشور به عالم دیگری است، به عالم متمدن.
این انقلاب به دلایلی همچون سختی یادگیری حروف قبلی نبوده است. مردم ما در یادگیری از مردم کشورهای دیگر عقبتر نیستند. هدف اصلی انقلاب حروف نابود کردن یک ذهنیت بود.
انقلاب حرف لاتینی یک تغییر شکل نبود. تغییر فرهنگ از جهانی که زمان آن گذشته است، به جهان جدید است. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
آتشسوزیهای جنگلی که در استان ازمیر ادامه دارد، به برخی خانهها نیز سرایت کرده و در جریان آتشسوزی در منطقه اودمیش، یک بیمار ۸۰ ساله که قادر به حرکت نبود، جان خود را از دست داده است.
حسین ایمیر، معاون رئیس حزب هداپار و رئیس روابط خارجی این حزب، در واکنش به حملات آمریکا به تأسیسات هستهای ایران، خواستار ایجاد یک همبستگی منطقهای فوری و قوی شد و تأکید کرد: «در برابر تجاوزگری آمریکا و رژیم صهیونیستی اشغالگر، باید تمامی کشورهای منطقه در کنار ایران موضعی روشن و قاطع اتخاذ کنند.»
در سایه حملات رژیم صهیونیستی به غزه و ایران، پنجاهویکمین نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی (OIC) قرار است در روزهای ۲۱ و ۲۲ ژوئن در استانبول برگزار شود. در این نشست، ترکیه ریاست دورهای سازمان را بر عهده خواهد گرفت.
عمر چلیک، سخنگوی حزب عدالت و توسعه در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران گفت: «تجاوزگری اسرائیل تهدیدی برای تمام جهان است. در برابر آن، همه دنیا باید اقدامات مشترک و ملموس اتخاذ کنند.»