صهیونیست های اشغالگر شروع به تخریبات جدید در کرانه باختری کردند
رژیم اشغالگر سه خانه را در شهر اریحا آتش زده و خیمه ها و تجهیزات ساخت خانه در ابزیک را از فلسطینیان غصب کرد.
گفتنی است که خانه های تخریب شده توسط اشغالگران صهیونیستی مربوط به معید ابوابیده، سائیر الشریف و یاسر علیان فلسطینی می باشد.
عبدالمجید حضیرات، رئیس هیئت روستای ابزیک، در رابطه با این موضوع اظهار کرد که نیروهای اشغالگران به منطقه حمله کرده و خانه ای 70 مترمربعی را تخریب کرده و پمپ های برق و آب را تخریب کردند.
همچنین وی اظهار کرد که نیروهای اشغالگر خیمه ها و دستگاه های آبیاری و تجهیزات ساخت خانه مربوط به فلسطینیان را گرفتند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به اینکه فلسطینیان در کرانه باختری با فشار شدیدی برای الحاق مواجه هستند، خواستار توقف این روند شد.
هاکان فیدان، وزیر امور خارجه، در تماس تلفنی با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، گفتوگو کرد.
اونجو کچلی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرد استفاده از مراسم تشییع راتکو ملادیچ، که به اتهام نسلکشی، جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی محکوم شده است، بهگونهای که به معنای انکار جنایات ارتکابی و رنجهای انسانی باشد، غیرقابل قبول است.
بر اساس تحلیل منتشر شده در روزنامه نیویورک تایمز، جنگ ایالات متحده علیه ایران، پس از سالها مداخله نظامی طولانی مدت در افغانستان و عراق، این احتمال را مطرح کرد که واشنگتن ممکن است بار دیگر به درون یک درگیری طولانیمدت و پرهزینه کشیده شود.