کاروان امید میدیات برای صدها یتیم لباس عیدی خرید
وقف کاروان امید شهر میدیات قبل از عید به کودکان نیازمند و یتیم لباس عیدی توزیع کرد.
نورالدین آی ییلدیز، نماینده کاروان امید میدیات اعلام کرد که به 260 کودک نیازمند و یتیم لباس عیدی رساندند.
نورالدین آی ییلدیز، با اشاره به اینکه شاهد خوشحالی صدها کودک شدند، گفت: ما به عنوان کاروان امید میدیات، هر عید کودکان خانواده های یتیم و نیازمند را تحت پروژه پوشاندن کودکان لباس می پوشانیم. در این روزهایی که به علت ویروس کرونا به سختی می گذرانیم، با اتخاذ تدابیر در مقابل ویروس کرونا لباس هایی را که خیرین ما بخشیده اند به ایتام و نیازمندان رساندیم.
اگر یتیم بخندد، جهان می خندد
آی ییلدیز، با اشاره به اینکه با شعور "اگر یتیم بخنند، جهان می خندد" حرکت کردند، گفت: ما شاهد خوشحالی کودکان یتیمی که به آنها لباس دادیم، شدیم. ما فقط پلی بین ثروتمندان و فقرا هستیم. ما از خیرین و از همه کسانی که در این کار ما را یاری کردند، تشکر می کنیم. خداوند از آنها راضی باشد. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به اینکه فلسطینیان در کرانه باختری با فشار شدیدی برای الحاق مواجه هستند، خواستار توقف این روند شد.
هاکان فیدان، وزیر امور خارجه، در تماس تلفنی با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، گفتوگو کرد.
اونجو کچلی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرد استفاده از مراسم تشییع راتکو ملادیچ، که به اتهام نسلکشی، جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی محکوم شده است، بهگونهای که به معنای انکار جنایات ارتکابی و رنجهای انسانی باشد، غیرقابل قبول است.
بر اساس تحلیل منتشر شده در روزنامه نیویورک تایمز، جنگ ایالات متحده علیه ایران، پس از سالها مداخله نظامی طولانی مدت در افغانستان و عراق، این احتمال را مطرح کرد که واشنگتن ممکن است بار دیگر به درون یک درگیری طولانیمدت و پرهزینه کشیده شود.