کاروان امید الازیغ به صدها خانواده نیازمند گوشت قربانی توزیع کرد

کاروان امید الازیغ به صدها خانواده مورد نیاز گوشت حیوانات قربانی شده را توزیع کرد.
مصطفی ییلماز، نماینده کاروان امید الازیغ اظهار کرد که قبل از عید قربیان با شعار "قربانی اتان امید باشد" از خیرین بخشش قربانی طلب کردند و خیرین نیز به این درخواست پاسخ داده و قربانی های خود را بخشیدند.
ییلماز گفت: کاوران امید الازیغ در طول عید قربان با شعار "قربانی اتان امیدتان باشد" قربانی های خیرین را به خانواده های ایتام و نیازمند رساندیم. از روی شبکه های اجتماعی و با زیارت خیرین از آنها خواستیم که از ما حمایت کنند. سپاس از آنها که با حمایت از این برنامه امید نیازمندان و ایتام شدند.
ییلماز همچنین اظهار کرد که 125 قربانی را که خیرین بخشیده بودند، به آفریقا، یمن و آسیا و فلسطین فرستادند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
آتشسوزیهای جنگلی که در استان ازمیر ادامه دارد، به برخی خانهها نیز سرایت کرده و در جریان آتشسوزی در منطقه اودمیش، یک بیمار ۸۰ ساله که قادر به حرکت نبود، جان خود را از دست داده است.
حسین ایمیر، معاون رئیس حزب هداپار و رئیس روابط خارجی این حزب، در واکنش به حملات آمریکا به تأسیسات هستهای ایران، خواستار ایجاد یک همبستگی منطقهای فوری و قوی شد و تأکید کرد: «در برابر تجاوزگری آمریکا و رژیم صهیونیستی اشغالگر، باید تمامی کشورهای منطقه در کنار ایران موضعی روشن و قاطع اتخاذ کنند.»
در سایه حملات رژیم صهیونیستی به غزه و ایران، پنجاهویکمین نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی (OIC) قرار است در روزهای ۲۱ و ۲۲ ژوئن در استانبول برگزار شود. در این نشست، ترکیه ریاست دورهای سازمان را بر عهده خواهد گرفت.
عمر چلیک، سخنگوی حزب عدالت و توسعه در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران گفت: «تجاوزگری اسرائیل تهدیدی برای تمام جهان است. در برابر آن، همه دنیا باید اقدامات مشترک و ملموس اتخاذ کنند.»