تحقیقات بین المللی درباره قتلعام هایی که نسبت به مسلمانان میانماری روا داشته شده است

حاکمان دادگاه جزایی بین المللی درباره جرایمی که میانمار نسبت به مسلمانان روهینگیا روا داشته است، شروع به تحقیقات خواهد کرد.
بنابر بیانیه صادر شده توسط دادگاه جزایی بین المللی، گفته شده است که بنگلادش نیز عضو دادگاه می باشد و برخی از جرایمی که نسبت به مسلمانان آراکانی روا داشته شده است، اینجا صورت گرفته است.
دادگاه حکم داد که هنگامی که مسلمانان آراکانی به بنگلادش تبعید شدند، میانمار برخی از خشونت هایی را که جرایم جنگی محسوب می شود، مرتکب شده است.
ارتش میانمار در ماه اوت 2017 شروع به قتلعام، شکنجه و کشتار مسلمانان آراکانی کرده و سپس بیش از 700 هزار مسلمان روهینگیا به بنگلادش پناه برده بودند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
وزیر ارشد جمهوری اوکراین اعلام کرد که ارتش روسیه با پرتاب ۲۶ موشک کروز و ۵۹۷ فروند پهپاد به مناطق مختلف اوکراین حمله کرده است.
در پی حملات رژیم صهیونیستی، شمار شهدای نوار غزه به ۵۷ هزار و ۸۸۲ نفر افزایش یافت. تنها در ۲۴ ساعت گذشته، ۵۹ فلسطینی به شهادت رسیدند. شمار غیرنظامیانی که هنگام انتظار برای دریافت کمک هدف قرار گرفتهاند، به ۸۰۵ نفر رسید.
آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی هشدار داد که به دلیل محاصره رژیم صهیونیستی و گرمای شدید تابستان، دسترسی به آب سالم در نوار غزه بهطور کامل قطع شده و این موضوع میتواند به یک فاجعه بهداشتی منجر شود.
رژیم صهیونیستی از ساعات اولیه صبح امروز، حملات خود به مناطق مختلف نوار غزه را ادامه داده و در این جنایات، دستکم ۱۶ فلسطینی از جمله زنان و کودکان به شهادت رسیدهاند. در یکی از این حملات، مادری به همراه سه فرزندش جان باخته است.